Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

9 de maig de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Intenta avui controlar la teva tendència a la polèmica i al dogmatisme. Amb la teva tossudesa només aconseguiràs crear-te enemics i pèrdues econòmiques. Tingues paciència amb la gent.

Taure (20d'abril-20de maig)

Para compte amb el que dius i molt en com ho dius, tant la parella com els més pròxims criticaran les teves accions fora del normal. Compte amb els amors secrets i les enveges.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No et fiquis en treballs dels altres durant el dia, tu al teu i marxaràs més tranquil i millor, no busquis complicacions. Usa el dia per a descansar i fer amics.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Culmina les teves activitats ja que hi haurà mil ulls observant les teves tasques. Compte ja que per una cosa nímia podries ser fortament criticat. Els viatges de plaer t'aportaran felicitat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Actuaràs precipitadament tot el dia, sobretot respecte a la teva relació emocional, on la parella se sentirà discriminada i ferida en el seu orgull. Preocupacions per un familiar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Serà un bonic dia per a donar regna solta als teus instints. No et quedis a casa o t'atabalaràs. En l'amor hi haurà novetats i estímuls. En els viatges com en lo social èxits segurs.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva comunicació amb els pròxims serà dificultosa pel fet que et tancaràs molt en tu mateix i somiaràs més del compte. Només la parella t'ajudarà. Pren-te la jornada per a tu.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Hi haurà activitat al teu voltant i hauràs de gastar energia per conquistar tots els teus desitjos. Amb una miqueta de perseverança arribaràs a l'èxit. Arriben felices notícies de familiars.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Jornada molt tranquil·la, almenys sense grans sobresalts. Així i tot el teu instint et portarà a viure una experiència sorprenent. La parella estarà atenta a tot el que diguis.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Vitalitat et sobrarà avui, ganes de viure i d'actuar juntament amb contactes molt interessants a nivell emocional potenciaran una jornada molt especial. L'atzar et somriurà.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No et precipitis a l'hora de decidir assumptes financers si els diners en joc són teus. Mantente allunyat dels acords especulatius. La vida en família t'omplirà més en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui estarà potenciada la teva imaginació i intel·ligència, si les orientes en el pla afectiu aconseguiràs el cim en el teu equilibri emocional. Bon moment per a arranjaments o canvis.

tracking