Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

8 de maig de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El teu estat general serà de tensió i és molt recomanable que busquis activitats a l'aire lliure. La relació amb la teva parella serà dura i explosiva. Prepara't per a moments de passió.

Taure (20d'abril-20de maig)

És una jornada on els enemics ocults poden donar la cara. És recomanable no entris en discussions amb ningú i usis la diplomàcia en tot moment. Dóna més llibertat als altres.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Serà un dia vital i ple de sorpreses. Si viatges posa molta atenció en conduir i no et deixis portar pels impulsos. Possibles amors apassionats. Retrobament feliç amb amics.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva sensibilitat estarà a flor de pell augmentant la teva capacitat romàntica i sentimental. La teva vida íntima cobrarà avui una forta intensitat. Sorpreses. Sort en l'amor i l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et mostraràs i sentiràs molt dinàmic durant tota la jornada. Tot el que emprenguis ho aconseguiràs. Fins i tot en l'amor hi haurà situacions molt gratificants. Canvis en la llar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tensions familiars es despertaran avui creant-te certa tensió. No facis cas de les paraules feridores d'alguns i mantente ferma en els teus conceptes. Intenta noves amistats.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà avui una jornada molt especial. La teva imatge i magnetisme personal serà molt alt, despertant l'admiració de molts. La teva intimitat serà apassionada. Els viatges seran feliços.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Es reforçarà la teva salut i energia. Avui es produiran canvis importants i profunds en la teva vida diària. El teu cor bategarà molt fort per l'amor.Compte amb la gelosia que despertaràs.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui és un excel·lent moment per a ampliar el teu cercle d'amistats i per afermar l'aconseguit. Dels nous contactes trauràs bons beneficis. Feliç retrobament.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta controlar en la jornada la teva irritabilitat, estaràs molt sensible a tot i a la primera saltaràs sense adonar-te de les conseqüències, més calma. Així sortiràs guanyant.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Tant en lo social com en l'íntim les coses se't posaran en safata. No desaprofitis l'oportunitat d'ampliar els teus horitzons. Jornada intensa. Persevera més en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Es produiran despeses imprevistes i molt moviment al teu voltant. La parella no estarà d'acord amb les teves necessitats però tot passarà aviat. Actua amb fermesa i arribaràs a l'èxit.

tracking