Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

7 de maig de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Arribaran bones notícies o la trobada amb una persona que aprecies i la situació podrà convertir-se en un bonic romanç. Bon moment per a contractes i diners, a per totes.

Taure (20d'abril-20de maig)

Allibera els teus pensaments i no et deixis caure en idees pessimistes que avui pesaran. La vida i les coses et portaran per bon camí. Tindràs satisfaccions en el treball i els viatges.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Excel·lents projectes amb la intenció de trobar més llibertat d'acció en la teva vida seran motiu de profunds pensaments per part teva. Racionalitza però no especulis, la teva intuïció ajudarà.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva ment es dirigirà més a lo material que a lo romàntic. Millor que no et parlin d'amors, les teves preocupacions i metes avui tenen una altra direcció. Arriben diners per atzar o inversió.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Tindràs la comprensió per part de la persona que menys et penses. El seu afecte sincer i el seu afecte demostrat en el millor moment et farà vibrar. La teva imatge professional serà brillant.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Un sentiment de solitud envairà avui la teva persona, pren-lo amb calma i no desesperis, les amistats i la parella entendran els teus pensaments. Canvis en lo laboral amb beneficis.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Compte amb les teves relacions afectives, serà fàcil cometre avui una relliscada i per una ximpleria quedar malament amb certa gent i pitjor amb la teva pròpia parella. Sorpreses al treball amb millores.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La labor metòdica serà molt ben compensada i la teva ment es troba en el millor dels moments per a fer les tasques complicades. Sort financera. La nit promet passions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva intuïció et marcarà que s'acosten moments positius, tant en l'ordre financer com en l'amor. De moment no actuïs amb precipitació. La sort i l'atzar amb tu.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Tindràs facilitat per a manejar la situació i convertir-te en dirigent de molts. Avui estaràs capacitat per a treure dels altres allò que més t'interessa. Cura si condueixes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No esperis aconseguir fàcilment les metes que avui et proposis costarà bastant, sobretot si en elles existeix una mica de joc amorós o gelosia. En el treball no discuteixis, tot passarà.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu interior es trobarà més calmat i resoldràs molts assumptes a pròxims o família. T'adonaràs que vals per a moltes més coses. De tot trauràs molt bons resultats.

tracking