Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

6 de maig de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Situacions particulars amb la parella i els sers estimats faran vibrar la teva fibra sensible potenciant el teu romanticisme. Tots estaran atents al que diguis. Sort en atzar i viatges.

Taure (20d'abril-20de maig)

Dedica't avui si pots al passeig pel camp o la jardineria i el teu cos t'ho agrairà. Però compte, el que comencis al matí, acaba-ho ràpid. Relaciona't amb més gent.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Estaràs ansiós i excitable tot el dia. Les teves necessitats afectives es veuran correspostes gràcies al toc màgic que tindràs. Vigila amb les inversions, escolta els consells.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Si pots descansa el màxim, aixeca't tard i no parlis molt amb la gent. Arribaràs a trobar solucions a tots els teus plans futurs, la teva intuïció t'ajudarà. Èxit en l'amor.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Posaràs en judici els teus sentiments i forma de comunicar el teu amor. És fàcil que canviïs i vegis a la vida de manera molt diferent. Sorpreses en la llar, preocupacions per la salut d'algú.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Els teus vols imaginatius aniran més lluny que la pròpia realitat. No et creguis tot el que et diuen i intenta pensar més per tu. Toca de peus a terra. Vigila amb la gelosia i enveges.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Rebràs una trucada sorpresa, sense voler-ho et veuràs implicat en un embolic. Vigila amb el que expliques i a qui ho comentes. Sort en l'atzar. Bon moment per als arranjaments a la llar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Intenta controlar el teu ímpetu i instints, es nota que estàs ansiós de viure moments ardents, però dóna més temps a la parella, no et precipitis. La nit es promet activa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Les tensions que puguin sorgir dins de la família seran ràpidament salvades per l'ajuda de tercers que apareixeran de sobte i ho suavitzaran. En el treball ull al que signes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La sort t'acompanyarà en tot el que signifiqui buscar amor. Tinguis parella o no serà fàcil que visquis moments molt agradables. Fort magnetisme, nit molt apassionada.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Ja sabem que t'agrada l'aventura i com més complicada millor. Avui es donaran les circumstàncies pròpies perquè això succeeixi, gaudeix de tot. Viatges feliços. La sort del teu costat.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et trobaràs durant tota la jornada molt susceptible i si busques baralla tingues per segur que la trobaràs. Convindria canalitzar tensions fent exercici, relaxa't, tot arriba.

tracking