Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

4 de maig de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Et donarà la sensació d'estar una mica sol i aliè a l'afecte dels altres. No et desanimis, en el moment menys esperat, ocorrerà una cosa realment feliç. Arriben diners de forma fàcil.

Taure (20d'abril-20de maig)

Mantingues la teva línia de conducta i no la canviïs per res. Si desitges arribar avui a l'èxit no facis cas de les enraonies. Vigila els teus estalvis i despeses innecessàries. Sorpresa a la família.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Serà una jornada molt positiva per a canalitzar fortament tots els teus plans i projectes. Aconseguiràs amb facilitat el suport i la comprensió de tots. Aprofita tot lo nou.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Una gran dosi de vitalitat embolicarà tot el teu cos i desencadenarà aventures fins i tot passionals. Els diners arribaran abundants i de sorpresa. La teva mirada serà magnètica i sensual.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Controla més els teus nervis d'avui ja que estaràs més sensible a tot que ocorri al teu voltant. Centra't en lo teu i no et fiquis en assumptes que no t'incumbeixen. En l'amor trobaràs pau.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva presència serà requerida en lo familiar per a solucionar vells problemes. La teva capacitat organitzativa donarà solució a tot de forma ràpida. La nit promet un fort idil·li.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Cerca sortida a les teves tensions en les activitats que tinguin relació amb la societat o les amistats. No segueixis amb els teus pensaments pessimistes. Avui la sort estarà al teu costat, aprofita.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Domina el teu posesividad en assumptes sentimentals i amistats. Apareixerà gelosia motivada per la teva conducta desordenada. Centra't en alguna cosa i ves a per totes, energia no et faltarà.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

El teu poder de concentració estarà avui molt potenciat i captaràs a la primera qualsevol assumpte del teu interès. No oblidis l'amor o et sentiràs sol. La parella necessita més afecte.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Et comunicaràs amb molta gent i seràs el centre d'atenció del sexe oposat al llarg del dia. Bones sorpreses i molt d'afecte rebràs avui. Bon moment per a inversions.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Comença una etapa d'aventura en la teva vida sentimental. Apareixeran situacions inesperades que captivaran la teva atenció i el teu cor. El món de l'amor s'obre davant els teus ulls.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Intenta potenciar el costat afectiu de la vida i veuràs que amb això et salvaràs de caure en un estat depressiu. La gent t'aportarà la seva calor i afecte. Excel·lent jornada per a iniciar una nova vida.

tracking