Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

3 de maig del 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Posa atenció durant la jornada, corres el risc de perdre una amistat o persona molt volguda. Comporta't amb diplomàcia i no et precipitis en criticar alguna cosa. En l'atzar tot al teu favor.

Taure (20d'abril-20de maig)

Cura amb les persones del teu mateix sexe, et donaran alguna sorpresa, i no serà del teu agrat. Tria bé les teves relacions d'avui. Si uses la teva intuïció aconseguiràs l'èxit fins i tot en l'amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si tens temps dedica't avui a l'arranjament i cura de la llar. Tot el que facis t'ajudarà a sentir-te vital molt feliç i dinàmic. L'atzar està amb tu. La nit promet.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els teus desitjos d'avançar en els teus projectes es veuran avui molt estimulats. En tot el que proposis trobaràs comprensió i ajuda. La sort t'acompanya. Cuida més la dieta i els excessos.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estaràs molt necessitat d'afecte i comprensió. Demostra els teus sentiments tal qual i veuràs l'àmplia resposta. No et deprimeixis i ves a pel que més desitges sense por.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Si has d'emprendre noves tasques a casa, el dia és molt favorable per a això. T'arribaran notícies des de lluny que alteraran els teus plans però que facilitaran l'èxit en tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Deixa que els altres solucionin els seus propis problemes i no et fiquis per molt que et tempti la situació. Avui cadascú al seu lloc i tot anirà millor. Bon moment per a canvis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Durant la jornada d'avui es resoldran assumptes familiars pendents. Tot s'arreglarà al teu favor. Demana el que et correspongui, fins i tot en l'amor. Magnetisme eròtic de gom a gom.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et trobaràs bastant ansiós i l'única cosa que podrà calmar-te serà el trencar amb lo quotidià. Busca gent i llocs alegres. Bona jornada per a iniciar negoci o viatge.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva parella necessita afecte i comprensió igual que tu, no reparis en esforços i veuràs tot compensat. Nit ardent i passional. Si avui condueixes tingues més precaució en tot. Calma.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Assumptes familiars retardaran alguns dels teus plans i inquietaran el teu ànim. No permetis que tercers es fiquin en els teus assumptes. Mantente ferm en tot i aconseguiràs els teus objectius.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Continues sent centre d'atracció i mirada de moltes persones. És una bona jornada per a avançar en lo social ja que ningú et negarà avui el quedemanis, dins d'un ordre.

tracking