Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

1 de maig de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui para esment als nous coneguts i a les relacions d'amistat o amor, aguaiten enemics ocults i poden complicar els teus plans i desitjos. La nit serà més benèfica.

Taure (20d'abril-20de maig)

Excel·lent jornada per a expressar tota la teva energia amb les fortes necessitats passionals que amagues al teu interior. Avui serà molt fàcil trobar l'amor i la passió que buscaves.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus desitjos sentimentals els estàs vivint precipitadament això pot causar-te més d'un conflicte. Tracta de no abastar massa i sortiràs airós en tot. Energia de gom a gom.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Una jornada important pel nombre de persones que estaran amb tu i per les experiències belles que viuràs amb elles. La sort t'acompanyarà avui, fins i tot en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Un fort corrent de cremor passional circula per les teves venes i trobaràs l'objecte dels teus desitjos si controles una mica la situació i el realitzes amb calma. Bo per a negocis.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Serà un dia on els teus sentiments estaran a flor de pell i et veuràs en més d'una ocasió ficat en comentaris i accions relacionades amb l'amor. Nit apassionant.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva energia emocional és molt alta en aquests dies. Vés amb compte en parlar ja que generaràs frecs i enfrontaments. Relaxa la teva ment i tot anirà molt harmoniós. Retrobament amb algú.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Cura amb les teves aventures amoroses. Amb gran facilitat et portaran a esclats passionals poc controlables. El teu afany de conquesta estarà al màxim. La teva mirada serà sensual.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Una certa ansietat t'impedirà veure clarament els passos a donar. Deixa't guiar per la teva intuïció i per les primeres idees que et vinguin a la ment. Viatges feliços i diners.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

T'enfrontaràs a una lluita entre el que vols i el que el medi ambient t'ofereix. No adoptis posicions extremes o perdràs l'aconseguit. L'amor de la teva part, nit passional.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Podràs viure un intens amor que deixarà petjades. En unions materials no et deixis portar ni convèncer pel sentiments i afectes. Usa la teva intuïció en tot, fins i tot amb els pròxims.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No vulguis escapar-te a la realitat, enfronta de forma ferma tot el que es presenti i no dubtis a tallar si alguna cosa no et convé. La fermesa serà el teu èxit, confia més en el teu poder.

tracking