Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

26 d'abril de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Intenta relacionar-te el més possible en el social, si ho fas aconseguiràs connectar amb persones d'allò més pintoresques que alegraran la teva persona, a la teva vida i als teus èxits. Dia amb sort.

Taure (20d'abril-20de maig)

Són possibles els viatges o desplaçaments sorprenents canviant plans. Tot això t'ajudarà a trobar-te millor i a descobrir moments nous i molt excitants.

Bessons (21de maig - 20de juny)

El teu estat anímic una miqueta alterat per nervis o ansietats de dies passats et tornaran una miqueta exaltat en la forma d'expressar-te. Relaxa't urgentment. Nit moguda.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Es van esvaint les tensions i sobresalts dels problemes passats. La teva intel·ligència torna a funcionar de gom a gom i et trobaràs en plena forma. La sort i l'amor amb tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Enfrontaments amb el sexe oposat per disparitat de caràcters o per objectius diferents aportaran conflictes en la família i en l'ambient social. Aplica diplomàcia.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Jornada agradable en el que correspon a la teva relació amb la societat i els seus jocs. Molt envoltat de gent continuaràs sent atracció de molts. Cuida la gelosia que despertaràs.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Fort activitat en la llar i poca compensació emocional t'aportarà cert grau depressiu al qual hauràs de controlar per a no deixar perdre altres ocasions vitals i molt importants.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Una mica de relax, unes sortides al camp, o qualsevol activitat que et porti a oblidar-te de responsabilitats, equilibrarà les teves ansietats i frustracions d'avui. Cerca sortides.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Durant el dia controla més la teva imaginació, en cas contrari et veuràs embolicat en una història que més tard o més d'hora no entendràs ni tu mateix. Amores fàcils si et deixes voler.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Fortes ganes d'aventures i d'experimentar coses diferents et portaran a córrer alguns riscos i fins i tot a associar-te amb persones una mica dubtoses. Cura amb els excessos.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Des de primeres hores del dia compleix ordenadament amb tot el teu treball, algú pròxim a tu espera que cometes algun petit error per a més tard criticar-te, usa l'astúcia.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No esperis de la parella o de les persones que t'envolten un total assentiment a les coses que la teva penses. Si desitges amor espera l'avanç de l'altra persona. Amb calma arribaràs.

tracking