Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

20 d'abril de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Atenció als teus oblits i distraccions tant teves com en els altres. Avui és fàcil que perdis algun document o paper important. Coneguts requeriran la teva presència i ajuda.

Taure (20d'abril-20de maig)

Et veuràs gairebé obligat a realitzar unes activitats que no t'agraden molt. Aplica la paciència des del principi que al final trobaràs el premi al teu esforç. Arriba diners.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En el teu cercle d'amistats apareixerà una persona que t'impactarà tant que farà canviar diverses coses de la teva vida. L'amor et somriurà novament avui.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et trobaràs una miqueta ansiós des del matí i pagaran la culpa del teu nerviosisme els més pròxims. Domina més els teus rampells de geni i descansa més. Cuida les despeses.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Es produiran davant teu noves i bones possibilitats d'expansió i avanç professional. No et deixis escapar ni una sola de les oportunitats avui. Avui conquistaràs tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El teu ambient laboral cobrarà un fort i dinàmica embranzida. És bon moment per a les associacions i l'emprendre noves empreses, però utilitza la teva intuïció en tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Estaràs preocupat per la salut o algun problema en la teva família, això alterarà el ritme dels teus assumptes. Més calma i ocupa't només del veritablement important.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Es reforçarà la teva vida interior amb unes experiències que avui viuràs. El futur es fa més prometedor i avui et sentiràs molt vital, contagiaràs la teva alegria a tots. La nit promet.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Assumptes de diners complicaran la jornada amb unes reunions poc agradables. Guarda't fins al final els teus criteris i sortiràs vencedor. Problemes amb el somni i la dieta.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Físicament serà una jornada molt vital. Arribaràs a tot per duro i complicat que sigui. Els altres sabran reconèixer les teves bones aptituds. La parella necessita les teves manyagues.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Hi haurà fluctuacions que produiran canvis en el teu món professional a curt termini. No temes als canvis, t'aportaran beneficis. Intenta ser avui molt puntual en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Interiorment t'asseguis necessitat a compartir emocions vitals. No et tanquis ni deixis passar les oportunitats que t'aporta el teu entorn. Llança't per tot, aprofita.

tracking