Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

18 d'abril de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Hauràs de fer ús de la teva natural capacitat de lluita per a enfrontar-te a les persones que avui no seguiran les teves idees. Has de matenir-te ferm i guanyaràs el teu. Posa fermesa en tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

La comprensió dels altres serà difícil. La relació amb els pròxims serà una mica tibant però al final et sortiràs amb la teva. Sort i paciència. Cura si condueixes, els excessos es paguen.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hi haurà diversos canvis de plans i el teu caràcter es mostrarà molt variable. Has de matenir-te amb una sola idea fixa o perdràs el control de tota la resta. Relaxa't i centra't en les teves prioritats.

Cranc (21de juny -22de juliol)

És un bon moment perquè organitzis i dictis els passos a donar tant en la teva professió com en totes les teves activitats. La teva intuïció t'ajudarà molt. Arriba diners per l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Tindràs novetats i sorpreses en la teva part financera. Observa bé on inverteixes i amb qui, escolta els consells. La nit promet diversions fortes, la passió dominarà.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et mostraràs més sensible que altres dies a les paraules i actes dels altres. Et demanaran ajuda moltes persones que gratificaran tot el que facis per ells. La teva economia comença a créixer.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Pren-te amb molta calma per a totes les teves activitats que desenvolupis de cara al públic. Els canvis t'afavoriran i trauràs guanys segurs. Sort en els jocs i l'amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si et mostres detallista amb la parella o amb els socis i amics tindràs les portes obertes per a tot el que vulguis. En l'amor hi haurà intensitat i et farà oblidar les tensions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et deixis portar per les teves primeres apetències i recorda les teves responsabilitats abans d'actuar. La nit t'aportarà millors aspectes per a això. Desprendràs un halo eròtic.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Només en la parella o amb una comptada amistat podràs tenir avui la confiança suficient per a sortir dels teus dubtes. No parlis tant en públic, més reserva. Arriba diners per l'atzar.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva capacitat de treball augmentarà així com el teu rendiment i beneficis. En la llar hi haurà equilibri i en el social sorpreses molt felices. Aprofita els bons auguris d'avui.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En el treball i en la teva vida privada hi haurà canvis importants que es desenvoluparan en la mesura que tu assumeixis responsabilitats. No temis a allò nou, llança't sense por a tot.

tracking