Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

17 d'abril de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La Lluna ajudarà a totes les teves activitats laborals i socials. Tot canvi que facis t'aportarà beneficis. Es resoldran assumptes que tenies pendents. Els astres amb tu.

Taure (20d'abril-20de maig)

Usa la diplomàcia en tot moment. Les relacions socials d'avui seran tibants i contradictòries. La parella t'ajudarà a solucionar-les. No t'obstinis i escolta els consells.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Posaran a prova totes les teves aptituds professionals i humanes. Seràs el centre d'atenció i crítica. Para esment als viatges i nous contactes, d'ells trauràs beneficis.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et sentiràs una miqueta ansiós i amb ganes d'abastar-ho tot. Tingues calma i centra't en un assumpte. En l'amor viuràs una cosa molt bella que et farà feliç. La deessa de l'atzar et somriurà avui.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Vitalment et trobaràs en el millor moment. La teva capacitat de treball i d'organització superarà a qualsevol. El sexe oposat t'admirarà i captivarà. Avui podràs anar de guanyador.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Apareixerà certa competitivitat en el teu treball. No facis cas de les enveges i la gelosia. Un familiar pròxim necessitarà la teva ajuda que correspondrà després. Canvis en la llar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva situació emocional anirà equilibrant-se en gran manera. El teu magnetisme personal serà molt fort i dominant. Para esment als documents que ferms. La nit promet.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No t'entossudeixis tant a conquistar en la jornada més beneficis dels previstos. Queda't amb el segur i no arrisquis. Controla més les teves despeses. Magnetisme eròtic de gom a gom.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Estaràs impulsat a experimentar una excitant aventura. Avui no estan totes amb tu així que prepara't per a l'incert. En viatges hi haurà èxits segurs, però cuida els excessos.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Serà més fàcil en la jornada l'arribar a resolucions en el laboral i afectiu. La teva paraula tindrà molt pes i trauràs beneficis. Sorpresa en l'amor que canviarà els teus plans.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si bé en la social no hi haurà variants importants serà en el teu món íntim on trobaràs avui la plenitud dels teus desitjos. El sexe oposat t'acaronarà molt, deixa't estimar i guanyaràs.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Apareixeran certs rancors en el teu cercle laboral, però ràpidament tot quedarà en res. Per contra en l'amor apareixeran situacions molt excitants. És un dia passional.

tracking