Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

16 d'abril de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Gràcies a les teves paraules oportunes una amistat o parella que estava en crisi s'arreglarà totalment. Viatge feliç i retrobaments. Sort en atzar i món social. Arriba diners fàcils.

Taure (20d'abril-20de maig)

Valoraràs més les coses de casa que del treball. En família et sentiràs la mar de satisfet i amb una sorpresa molt agradable. Arriben situacions molt positives per al teu futur professional.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si bé la teva activitat serà màxima durant la jornada et costarà més del normal obtenir resultats. Tingues paciència que tot arribarà a resoldre's, dóna temps al temps. Temprança.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Usa la intuïció fins a l'últim moment per a plantejar les teves idees i projectes. No deixis res en mans de ningú i mantingues una actitud ferma en les teves decisions. Èxit segur en el que facis.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Resoldre els teus assumptes financers i d'interès hauria de ser la meta a curt termini. Per descomptat sense menysprear els embolics amorosos que portes últimament, certes enveges et perjudicaran.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et saltis les regles en el treball, amb facilitat crearies una mala imatge davant persones amb autoritat que després posarien traves als teus interessos. Centra't en un objectiu i per ell.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Continuaràs una miqueta confús i no sabràs bé distingir la veritat de la falsedat. En les reunions que avui sorgeixin no prenguis decisions importants. Paciència, espera millors moments.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Al llarg del dia aniràs alternant el bon humor i uns pensaments pessimistes que de no controlar-los et portaran a la depressió i a l'ansietat. Llança't a l'amor i tot canviarà.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Voldràs abastar més del que pots i això et posarà de mal humor. Planteja't prioritats tant en el treball com en la teva vida afectiva. Retrobament amb algú important.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Deixa de raonar tant i expressa't amb més força. T'estàs mostrant massa fred en el teu contacte amb els altres. L'amor i la passió depenen de tu, avui has de fer el teu el pas.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Controla certs pensaments negatius que fundats en un idealisme poc pràctic i uns plans una mica utòpics danyaran el teu cor si no actues amb rapidesa. L'atzar et somriurà avui.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Estàs entrant en un temps on es manifestaran canvis i situacions importants. Avui mateix és un dia per a prendre determinacions que ajudaran el teu futur. Veu per totes.

tracking