Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

12 d'abril de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si busques passar una jornada tranquil·la no et fiquis en assumptes que no et van ni et vénen o vulguis passar-te de llest. En la llar trobaràs felicitat. Guanys per atzar o nova inversió.

Taure (20d'abril-20de maig)

Bona comunicació avui, sobretot amb amistats de sempre. Realitzaràs plans de descans en conjunt i tot resultarà del teu grat. Revisa bé la teva agenda, possibles distraccions.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Tenir un petit detall amb la parella serà la solució de la jornada. Les relacions íntimes hauràs de conrear-les avui al màxim. T'espera una nit ardent si et deixes estimar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Trobaràs l'ajuda aprop teu en tot el que necessitis. La sort del teu costat i el magnetisme personal de gom a gom. Sorpreses en l'amor i en assumptes de diners. Bona jornada per a viatges.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Centra't en un assumpte o et veuràs avasallado en responsabilitats. La teva capacitat de conquesta en l'amor es veurà augmentada avui. La nit promet moments passionals.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Passaràs una jornada d'allò més anodina però que et servirà per a aclarir-te en molts aspectes. Decideix per tu mateix i no esperis que la solució vingui sola. Actua amb decisió.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Bona jornada per a assentar fortament els teus sentiments amb la persona que més desitges. No et deixis portar per les enraonies. El teu cor sap la veritat en tot, fermesa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No et convé que remoguis els teus assumptes sentimentals. La comunicació amb els pròxims serà difícil i les teves propostes s'endarreriran, espera millors moments. Sorpresa en la llar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva forta personalitat es veurà durant la jornada molt palesa. Prendràs la directiva en tot i ningú s'oposarà. Aprofita la situació i avançaràs, l'èxit a prop. Precaució si condueixes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Evita els enfrontaments o discussions amb persones de la teva família, deixa passar una mica de temps per a prendre alguna important determinació. Bon moment per a nous plans.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Els éssers més pròxims et recolzaran en totes les teves idees i projectes. Aprofita la jornada per a posar en ordre coses en la teva llar. Fa les teves tasques fins al final, avui necessites fermesa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Creixerà la teva personalitat i imatge davant dels altres. La teva paraula arribarà calant a l'interior del cor de molts. Atenció a despeses supèrflues o viatges precipitats.

tracking