Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

11 d'abril de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Intenta prendre't la jornada amb molta calma sobretot si has de conduir o viatjar de forma imprevista. Et trobaràs amb persones que feia temps no veies.

Taure (20d'abril-20de maig)

Intenta no ser tan crític a l'hora d'analitzar les accions dels pròxims. Com més obris la teva ment millors resultats obtindràs de tot el desitjat. Posa't les piles, és el teu dia.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Es produirà molt moviment al teu voltant i això alterarà el teu sistema nerviós. Serà en la vida íntima o casolana on trobaràs el millor remei i calma. Viatges feliços.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Podràs esplaiar-te de forma àgil i expansiva amb suma facilitat. Els teus pensaments i accions seran ràpidament compresos pels quals t'envolten. Proposa nous plans.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu humor serà molt espurnejant i manifestaràs una gran vitalitat. La relació amb els pròxims serà molt forta i viuràs experiències molt entranyables. Fàcils idil·lis que canviaran la teva vida.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Sorgirà una persona que no tenies en compte que et farà viure moments molt importants i plens de passió. El teu estat anímic canviarà per complet. Es presenten canvis en la llar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Arribaran a tu notícies sorpresa que t'ajudaran a solucionar amb major facilitat qualsevol obstacle que en les teves relacions familiars es presentin. En l'amor, passió i fogositat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Intenta no anar més de pressa que els esdeveniments. Si t'apures o exigeixes massa podries perdre gran part del terreny guanyat. Tingues més calma i paciència.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

L'amor i la comprensió estaran presents durant gran part de la jornada. Si alguna cosa notes que no és clara recorda que una retirada a temps és una victòria.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta controlar el teu humor i no et deixis portar per pensaments depressius. En la mesura en què t'arrisquis a coses noves canviarà la teva visió de les coses. Llança't més a tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Durant el dia notaràs gran facilitat per a ampliar el teu cercle social i experimentar noves sensacions. Els nous coneguts t'aportaran benestar. Viatge feliç.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Encara que els teus assumptes els vegis avui una mica complicats no et desanimis ja que tot s'anirà arreglant de forma automàtica, sobretot en el que a amor es refereix.

tracking