Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

10 d'abril de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Excel·lent moment per a les finances, de fet les situacions en la jornada t'inclinaran a això. Però no desatenguis el costat romàntic de les coses. Sort en atzar.

Taure (20d'abril-20de maig)

Et sentiràs molt potent i carregat de bones intencions. La teva imatge personal serà molt atraient i és molt fàcil que coneguis a algú molt important. Avui és dia d'èxit.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Estigues previngut ja que a la teva esquena s'està coent alguna cosa que no serà del teu grat. No passarà molt temps sense que el teu descobreixis a un culpable, posa't ferm en tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Desplegaràs tota la teva energia de forma dinàmica i directa tant en el professional com en el social. Sense voler-ho però amb tacte et mostraràs dominant. L'atzar i la sort amb tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La tossuderia que imprimiràs avui en les teves accions no et deixarà avançar ni sentir-te bé. Intenta dialogar més amb els éssers pròxims i tot es resoldrà. Mostra't més afectuós.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et veuràs en l'obligació de prendre decisions importants en la jornada. No temes els resultats ja que triïs el que triïs tindràs guanys segurs. Sort en l'atzar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva actitud envers els altres serà d'un gran pacifisme, per això tota la gent que t'envolti trobarà al costat de tu el just equilibri desitjat. Agradables sorpreses en el social.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

És molt factible que en el dia es manifesti una situació de vital importància per al teu futur. Les associacions que realitzis tindran gran ressonància. Diners a prop i fàcil. Nit passional.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No descuris les teves finances ni et deixis portar pels guanys fàcils. Tota inversió que facis avui ha de ser acuradament feta fins i tot en l'amor.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

És fàcil que rebis diners o propietats o alguna cosa que augmentarà el teu patrimoni. Estigues alerta ja que avui és una jornada feliç per a realitzar inversions. Aprofita tot el nou.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Serà difícil que et posis d'acord amb els familiars o la parella. No esperis que d'ells sorgeixin solucions als teus problemes i inquietuds. Has d'imposar les teves idees.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La relació amb els familiars cobrarà una nova i interessant dimensió. Tots estaran d'acord amb tu i a més seguiran totes les teves indicacions. Fàcil èxit en el social.

tracking