Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui

5 d'abril de 2019

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març - 19d'abril)

Reculada en els teus guanys o despeses per sobre de les teves possibilitats no et deixaran bon sabor de boca. Controla la teva butxaca. T'arribaran notícies de persones llunyanes que et beneficiaran.

Taure (20d'abril-20de maig)

El cercle d'amistats cobrarà gran importància, coneixeràs a una persona especial que captivarà el teu cor. En la llar se't plantejaran diversos problemes que resoldràs si et poses ferm.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Cuida els teus nervis o això t'empenyerà a fer diverses coses al mateix temps perjudicant resultats. Centra't en una tasca. No descuris les teves relacions íntimes, d'elles trauràs beneficis.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Novetats en relacions amb amistats, això potenciarà canvis en els teus plans. El teu desig d'aventures i experiències creixerà. La sort i l'atzar et somriuran, és un dia per a jugar-te-la.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Temes financers alteraran el teu ànim i et posaran una cosa nerviosa. Actua amb més decisió i notaràs que les coses se solucionaran a un ritme ràpid. Bona resolució d'un tema pendent.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Controla la teva imaginació a l'hora d'encarar les teves relacions. No et deixis portar per pors i molt menys per gelosia o falsos comentaris. Bon moment per a viatjar i fer compres.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Canvis en el teu món financer per unes despeses imprevistes que t'alteraran. Et demanaran favors i estaràs obligat a realitzar-los, cautela. En la llar sorpresa o canvis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Bons moments tant en la intimitat com en la societat t'obriran portes importants per a la teva vida. Els contractes i finances estaran actives i t'aportaran bons beneficis.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Inquietud tant en el físic com en el mental durant el dia. És convenient que practiquis esports o activitats que t'equilibrin. No entris en discussions i centra't en els teus interessos.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Els teus plans estaran condicionats per assumptes familiars. La llar i la parella et marcaran unes pautes que no podràs evitar i hauràs de realitzar, calma i paciència, l'èxit s'aconseguirà.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Lluita per a evitar caure en una situació depressiva pel que diguin els altres. Demostra la teva fermesa no fent-li el joc a uns altres. T'ha de mantenir ferm en les teves idees.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu desig d'aventures es veurà justificada atès que sentiràs un rebrot d'energia en tot i una sensibilitat amb la qual captivaràs a molts. Un amor apassionat et ronda.

tracking