Diari Més

Societat

Com combinar esport i cervesa de la millor manera

Ja sigui una moda passatgera o una pràctica espiritual moderna, el 'Beer Yoga' està guanyant adeptes a tot el món

El 'Beer Yoga' consisteix en beure cervesa mentre es practica ioga, integrant les ampolles a les posicions estàndard.

Com combinar esport i cervesa de la millor maneraEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moltes persones creuen que no hi ha res com beure una cervesa ben freda. També se sap que el ioga és un dels millors exercicis per a la salut. Doncs bé, la novetat és que ara, amb la moda 'Beer Ioga', és possiblebeure cervesa, sense remordiments, mentre fas les teves meditacionsde ioga.

No és cap broma. 'Beer Ioga', una moda que arriba des d'Alemanya, consisteix, com el seu propi nom indica, abeure cervesa mentre es practica ioga, integrant les ampolles a les posicions estàndard, segonsWefitter, empresa centrada en un estil de vida saludable. Durant l'exercici,els participants poden fer ús de les ampolles de la manera que desitgin, tals com sostenir-la amb les mans, fer equilibri sobre els seus caps, o fins i tot prenent un glop entre posició i posició.

Ja sigui una moda passatgera o una pràctica espiritual moderna, aquesta curiosa disciplina està guanyant adeptes a tot el món.La pràctica encara no ha arribat a Espanya, però els que l'han provat en altres països diuen que és la forma més ràpida d'aconseguir el benestar físic i mental. Aquesta «tendència fitness» cerca unir a la perfecció dues de les passions de moltes persones: la pràctica d'esport amb una de les begudes preferides de la gent.

La salutació el sol es converteix en la salutació cervesa

Tot i el gran nombre d'adeptes d'aqueta nova disciplina, hi ha puristes més rigorosos del ioga que la critiquen i asseguren que això «abarateix una pràctica espiritual legítima». Algunsexperts en salut també hi estan en desacord, argumentant que la mescla d'alcohol i exercici és una molt mala idea, ja que l'alcohol pot ennuvolar la percepció, dificultar el control muscular, afectar l'equilibri i restringir la resistència. Alguns dels practicants relaten que es van animar a beure cervesa durant la classe, i que, realment,tot és més difícil després de la segona o tercera ampolla.

tracking