Diari Més

Tecnologia

Kissenger, un pas més en les relacions a distància

Es tracta d'un gadget físic connectat al telèfon mòbil que permet donar i rebre petons

Imatge del prototip Kissenger.

Kissenger, un pas més en les relacions a distànciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les xarxes socials i la tecnologia en general han ajudat a mantenir relacions familiars, d'amistat o amoroses a distància. Els creadors deKissengerhanfetun pas endavant i amb el seu nou gadget pretenen que inclús els petons trenquin la barrera delsquilómetres.Kissengerés una funda de telèfon intel·ligent amb un coixinet de plàstic a la part inferior, que permet col·locar-hi els llavis i transmetre el moviment a un altre dispositiu, queobviamenttambé ha de tenir incorporat el gadget.

«Fer petons és la forma més directa i universal d'expressar afecte i intimitat» assegura EmmaYannZhang, que ha treballat en aquest prototip, «També es tracta d'un acte desestressant»

Kissengertreballa mitjançant una sèrie de sensors que capten el moviment i el transmeten a un altre receptor. Alhora aquesta interconnexió entre dispositius permet queactuïnde forma bilateral, és a dir, tant potsferun petó com rebre'l. Tot i això els seus creadors admeten que encara hi ha un llarg camí a seguir pel que fa a crear amb precisió una sessió de petons a llarga distància. Per començar, el coixí no té forma de boca i no hi ha simulació per a una llengua.

«Els pares també poden usarKissingerper donar als seus fills un petó a la galta quan estan lluny», diuen els seus creadors.Zhangva explicar que la següent etapa deKissengerés incorporar l'olor en el prototip per tal de gaudir d'una experiència encara més real.

tracking