Diari Més

Tecnologia

Toyota crea un petit robot que fa companyia i pot entaular conversa

Anomenat Kirobo Mini, es posarà a la venda al Japó a partir del 2017

Kirobo Mini es començarà a vendre al Japó el 2017 per 350 euros.

Toyota crea un petit robot que fa companyia i pot entaular conversaToyota

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un petit assistent de comunicació«que pot girar el cap cap a la persona que parla, entaular conversa i moure les mans». Aquestés el nou robot queToyota Motor Corporation (TMC) ha creati que posarà a la venda a partir del proper 2017 al Japó. Aquest petit assistent de comunicaciós'anomena Kirobo Mini i medeixnomés 10 centímetres d'alçada, de manera que es pot portar sempre a sobre.

A més, el robot té la capacitat d'interpretar les expressions facials de l'interlocutor, per tald'adaptar la sevamanera de parlar i de moure's.Tambéadequa el to de veu i parpelleja, aixíque l'interlocutor sent que realment està parlant amb ell. Una altra de les capacitats del robot és realitzar una companyia personalitzada, ja que recorda les preferències de l'usuari i tot allò que ha passat.Kirobo és, doncs,un assistent de comunicació que l'empresa japonesa posarà a la venda per un preude 350 euros.

A més, Kirobo també es podrà usar juntament amb una aplicació que permetrà al robot fer servir informació adicional, com del trajecte amb el cotxe, en les converses amb l'usuari.

tracking