Diari Més

Tecnologia

L'iphone 7 es presentarà el proper 7 de setembre

Altres novetats podrien ser el llançament de la segona generació de l'Apple Watch, juntament amb la renovació de la gamma MacBook Pro.

L'iphone 7 es presentarà el proper 7 de setembre

L'iphone 7 es presentarà el proper 7 de setembreDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia, amb seu a Cupertino (Califòrnia), acaba de confirmar que el proper 7 de setembre, es presentaran els nous models d'iPhone 7 i iPhone 7 Plus, tot i que s’espera que no siguin les úniques novetats.

Tot apunta, segons els últims rumors, que Apple també podria donar a conèixer la segona generació de l'Apple Watch, juntament amb la renovació de la gamma MacBook Pro. L’hipotètic llançament d'aquest nou dispositiu, oferirà un disseny continuista molt similar al model actual i a l'anterior i en el qual destacaria l'eliminació del jack per a auriculars.

La supressió d’aquest element permetrà que el dispositiu sigui més prim que el model actual, espai que pel que sembla Apple ha preferit utilitzar per reduir el grossor del dispositiu, en lloc d'afegir una mica més de bateria.

Una de les altres expectatives que es confirmaran el proper 7 de setembre serà la càmera dual de l'iPhone 7 Plus, a banda de la possibilitat d'incloure la càrrega ràpida i del nou color, Deep Blue, que vindria a substituir al space grey: un color amb poco acceptació entre els usuaris.

Pel que fa a la connexió Smart Connector, utilitzada en els iPad Pro, també existeix la possibilitat que, finalment, arribi també únicament al modelo Plus, incrementant la diferència de funcions entre el model de 4,7 polzades i el de 5,5.

A partir del proper dia 9 de setembre es podran realitzar les reserves als països seleccionats i el producte es podria adquirir a les tendes el 16 de setembre.

tracking