Diari Més

Civisme

Un gos desatès i sense aigua salta des del balcó d'un tercer pis

Policia i bombers no van poder evitar la caiguda, però el gos va salvar la vida

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gros desatès, després de passar diverses hores sota el sol a actes temperatures i sense aigua ni menjar va decidir llençar-se al buit des del balcó on era, en un tercer pis. Això va passar diumenge a la localitat barcelonina de Polinyà. La Policia Local va rebre l'avís d'uns veïns de la situació del gos. Per intentar el rescat i evitar la caiguda es va avisar els Bombers, però no van ser a temps d'evitar la caiguda del gos.

Afortunadament, i segons que expliquen des de la policia local de Polinyà, gràcies a la col·laboració veïnal, el gos es va precipitar sobre un tendal d'un pati i va poder salvar la vida. Va ser recollit pels agents policials i una veterinària en va fer una primera valoració, favorable, de l'animal. El gos va ser comissat preventivament i lliurat a una protectora d'animals.

El cos policial ha obert un procediment administratiu i un altre de penal contra els propietaris del gos per possible maltractament animal.

La policia va decidir, malgrat la cruesa de les mateixes, fer públiques les imatges en el seu Facebook, en un intent de conscienciació dels propietaris d'animals domèstics. Malgrat això, l'endemà el cos policial, també des del seu mur de la xarxa social va demanar disculpes «si hem ferit la sensibilitat d'alguna de les persones que han visionat el vídeo, gravat pels mateixos policies i bombers per disposar d'una prova gràfica dels fets». Alhora pujaven imatges del gos, que es trobava en perfecte estat.

Captura del vídeo enregistrat per la policia local.

Un gos desatès i sense aigua salta des del balcó d'un tercer pisPolicia Local de Polinyà

tracking