Diari Més

L'Associació Hotelera Costa Daurada i l'Ebre distingeix els seus hotels més ben valorats

La nota mitjana dels hotels de la demarcació de Tarragona és de 8 sobre 10

Durant el sopar de

L'Associació Hotelera Costa Daurada i l'Ebre distingeix els seus hotels més ben valoratsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l'Ebre, l'entitat que representa 110 hotels de tota la demarcació, ha celebrat la seva Assemblea Anual. Durant l'acte, el president Albert Savé, ha presentat a tots els associats les noves propostes de serveis com són un acord amb CaixaBank per donar suport financer al sector i un altre acord amb Bioscore per impulsar la sostenibilitat en tots els seus allotjaments associats. A més, s'han posat en comú les activitats i serveis duts a terme en el darrer any, posant èmfasis als més de 40 cursos de formació i als més de 610 professionals que hi han participat.

Així mateix, s'ha donat la benvinguda als tres nous hotels associats: l'hotel Medplaya Vistamar (L'Hospitalet de l'Infant), l'hotel Medplaya Pino Alto (Miami Platja) i l'hotel Mas d'en Bruno (Torroja del Priorat). Albert Savé s'ha mostrat molt satisfet i ha destacat que «actualment, ja representem a 110 hotels i més de 60.000 places, el 90% de les que té la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre».

Els hotelers també han participat en el XXII Sopar de l'Associació, ons'ha fet un reconeixement als establiments hotelers associats que han aconseguit les millors puntuacions a les diferents plataformes de reserves online al llarg de l'any 2022. Així, els premiats han estat: amb l'estrella d'or, l'hotel PortAventura Mansión de Lucy; amb l'estrella de plata, els hotels Cambrils Park Resort i el Golden Costa Salou; amb l'estrella de bronze, l'hotel Estival Centurión.

Savé ha explicat que {més del 80% dels nostres associats reben una qualificació d'entre notable i excel·lent. La nota mitjana que aconseguim és de 8 sobre 10. Aquesta dada demostra la qualitat dels hotels de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre».

tracking