Diari Més

El Gastrotour torna a Salou al juny amb una trentena d'establiments

L'onzena edició se celebrarà del 13 al 22 de juny a la capital de la Costa Daurada

Una trentena d'establiments participaran a la nova edició del Gastrotour de Salou.

El Gastrotour torna a Salou al juny amb una trentena d'establimentsAjuntament Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna una nova edició del Gastrotour de la mà de l'àrea de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Salou i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou. La ruta gastronòmica, que se celebrarà del 13 fins al 22 de juny, comptarà amb una trentena de participants.

Dels 30 participants, 3 donaran opció tant a degustació com a menú, mentre que 26 oferiran només degustació i 4 només menú. El preu de la degustació, amb beguda, serà de 5 euros i es podrá escollir un tipus de beguda, a gust del consumidor, entre refresc, aigua, copa de vi o cervesa.

Els establiments participants són: 4R Casablanca Restaurant, 70's 80's,Altaglio,Arena Restaurant, Baixos Hotel Blaumar,Asador Córcega,Cafè del far,Camenea,Casa Ramon, Cook and Travel,Costa 95,Creps & Nata,El Rinconcito de Manel,Hotel Olympus Palace Summit,House of Illusion,Huma,l'Estació, Lunattic,Malapecora by banDarra,Mesón Pa i oli,Moss,MRKT De Edu Cuesta, Restaurant d'Albert,Restaurant Japonès Tempura,Restaurante Bar El Morro,Rock & Grill,Sunset.st, Sushikai,Thai Salou,Theatre town i Castillo de Javier.

Pel que fa l'horari, els establiments oferiran els plats de 12.00h a 13.30h i de 19.00h a 21.00h . No obstant, alguns restaurants han ampliat l'horari.

tracking