Diari Més

Televisió

La constantinenca Alèxia Pascual, a un pas de guanyar el programa de TV3 'Eufòria'

La implicació de l'audiència serà vital per a decidir la guanyadora, ja que el públic votarà pel seu concursant preferit

Imatge de la constantinenca Alèxia Pascual, qui aquest divendres podria ser la guanyadora d'Eufòria.

La constantinenca Alèxia Pascual, a un pas de guanyar el programa de TV3 'Eufòria'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La constantinenca Alèxia Pascual està a un pas de guanyar Eufòria, el talentmusical de TV3 presentat per Miki Núñez i Marta Torné. A la final, que es disputarà aquest divendres, 9 de juny, a partir de les 22.00 hores, el públic tindrà un paper rellevant, ja que decidirà quina concursant guanyarà Eufòria.

De fet, a l'inici del programa, les tres finalistes (Alèxia, Jim i Carla) cantaran dues cançons i l'audiència votarà quina participant els hi ha agradat més. Així doncs, la menys votada serà eliminada i, posteriorment, entre les dues finalistes restants es portarà a terme la darrera votació, que decidirà quina concursant serà la guanyadora deltalent musical.

Això sí, Alèxia va ser la primera en ser escollida finalista, ja que el públic la va triar per votació popular en la primera semifinal. D'altra banda, a la segona, quan ja no es jugava res -tenia garantida la plaça a la final- va cantarMemoryde Barbra Streisand.Durant el seu pas pel concurs ha estat la concursant preferida en fins a tres ocasions.

Abans d'entrar aEufòriava estudiar teatre musical a l'Institut del Teatre i va treballar com a cantant en diversos espectacles de Port Aventura, en concret a la zona Sésamo Aventura i també a l'espectacle Can Can West. La constantinenca ja va ser una de les sensacions d'Eufòria durant el procés de càsting del programa de TV3.

tracking