Diari Més

Platges

L'Hospitalet de l'Infant acull aquest diumenge una jornada de neteja de platges

La jornada està prevista que finalitzi a les 13 h, amb el pesatge dels residus recollits i un dinar per a tots els participants

Imatge d'arxiu d'una jornada de neteja de platges de l'Hospitalet de l'Infant.

L'Hospitalet de l'Infant acull aquest diumenge una jornada de neteja de platgesAjuntament de l'Hospitalet de l'Infant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les regidories de Turisme i Medi Ambientde l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, juntament amb Glups Diving Center, han organitzat per aquest diumenge 11 de juny una jornada de neteja de les platges a l'Hospitalet de l'Infant, amb la col·laboració de diverses entitats i establiments locals. El punt de trobada serà la Cala d'Oques, a les 9 hores. La jornada està prevista que finalitzi a les 13 h, amb el pesatge dels residus recollits i un dinar de germanor per a tots els participants a la Marina seca del port esportiu.

Aquesta activitat té com a objectiu col·laborar en la conservació del fons marí i potenciar la conscienciació mediambiental. Està adreçada a tothom: tant a bussejadors amb ampolla (amb certificació i assegurança vigent), com a bussejadors a pulmó (apneistes amb assegurança vigent), aficionats a l'snorkeli voluntaris per netejar en terra.

A totes les persones que hi participin que no disposin de material de busseig, Glups Diving Centre els hi cedirà per dur a terme l'activitat sense cost addicional (excepte els escarpins). Per a la bona organització i previsió de material, precisament, es demana als interessats i interessades a prendre part en aquesta jornada que escriguin un correu electrònic a l'adreçabuceo@glupsdiving.comamb les dades que figuren en el cartell.

tracking