Diari Més

Societat

Decathlon ofereix diverses activitats a Tarragona per celebrar les Jornades de Voluntariat

Se celebraran aquest diumenge a Tarragona, Alcover i Salou

Les

Decathlon ofereix diverses activitats a Tarragona per celebrar les Jornades de VoluntariatDecathlon

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Decathlon celebra un any més la 10a edició de les Jornades de Voluntariat Ambiental en tres ecosistemes diferents -aigua, ciutat i muntanya-. Amb l'objectiu de conscienciar sobre la protecció de la biodiversitat i la pràctica esportiva respetuosa amb els entorns aquàtics, la companyia organitza diferents accions ambientals a diferents ciutats.

El proper diumenge 11 de juny, Decathlon proposa sessions simultànies de fit-pilates i recollida de microplàstics a la vora de la platja l'Arrabassada de Tarragona. L'horari d'aquestes activitats serà de les 10h fins a les 13h.

En aquest mateix horari, Decathlon Reus organitza una sessió de tai-txi i una sessió de recollida de residus amb l'app Litterati. El tram alt del riu Glorieta, a Alcover i Mont-ral, serà el punt de trobada.

D'altra banda, també es podrà gaudir de sessions de ioga combinades amb l'eliminació de plantes exòtiques invasores i una recollida de residus, de 10h a 13, a la platja Llarga de Salou.

Les persones que vulguin participar en aquestes jornades s'han d'inscriure de forma gratuïta a l'activitat que desitgin a la plataforma d'activitats esportives de Decathlon.

tracking