Diari Més

Oci

Luc Loren protagonitza la primera Pride Night de PortAventura World

La festa en motiu del Mes de l'Orgull va aplegar més de 1.500 persones dissabte al vespre

Persones ballant a la primera Pride Night de PortAventura World

Luc Loren protagonitza la primera Pride Night de PortAventura WorldCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 1.500 persones van assistir dissabte passat a la primera edició de la Pride Night de PortAventura World. La festa es va emmarcar a les celebracions populars de juny, el Mes de l'Orgull, a tot el món.

Sota el hashtag #AWorldOfDiversity, el parc temàtic de la Costa Daurada va celebrar la seva jornada més diversa en suport de la comunitat LGBTQIA+, amb l'impuls de diverses activitats inèdites, com ara espectacles, desfilades i animacions exclusives. Així mateix, l'influencer Luc Loren, compromès amb el col·lectiu, va dinamitzar l'esdeveniment i va fer ballar a tot el públic des del DJ Set.

Finalment, al marge dels actes especials, els assistents van poder gaudir de les atraccions i els espectacles de PortAventura World durant tota la tarda.

PortAventura World desenvolupa una estratègia clara en termes d'ESG, amb la diversitat i la inclusió com a aspectes essencials. La companyia té un fort compromís amb l'impuls del talent i el lideratge femení, així com amb el desenvolupament de nous projectes que ajudin a construir consciència col·lectiva, diversa i inclusiva.

tracking