Diari Més

La 8ª edició de l'Otso Challenge Salou reunirà uns 800 triatletes, de 41 païssos

El 20% dels participants són dones i el 45% són internacionals, és a dir, uns 380 triatletes; amb 38 atletes professionals

L'alcalde, Pere Granados, va donar la benviguda als atletes.

La 8ª edició de l'Otso Challenge Salou reunirà uns 800 triatletes, de 41 païssosAJ. SALOU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demà se celebrarà la 8a edició de l'OTSO Challenge Salou, una de les cites internacionals de triatló més destacades de la Costa Daurada. La prova comptarà amb uns 800 participants que recorreran 1,9km nedant, 90km en bici i 21km corrent, en les distàncies Middle i Middle Relay; i 1,9km nedant, 60km en bicicleta i 11km corrent, a la distància Short.

La cursa començarà a les 08:00AM, preveient l'arribada del primer corredor a les 11:50 del matí, a la meta situada a la plaça de les Comunitats Autònomes, epicentre del triatló, tot el cap de setmana. Amb un circuit de ciclisme a 3 voltes ràpid i una cursa, a peu, pel passeig marítim, la cursa no deixarà indiferent cap participant. A més, la prova es retransmetrà en directe via streaming i també es podran seguir els temps dels atletes, en viu. Cal destacar que l'OTSO Challenge Salou no només repartirà un total de 25.000€ per als 6 primers classificats (homes i dones) a la distància Middle, sinó que també és una cita classificatòria per al Mundial (The Championship) que se celebrarà a Samorin, Eslovàquia. A més, repartirà punts per al World Bonus de Challenge Family amb 125.000$ en premis.

L'OTSO Challenge Salou 2023 tindrà una oferta d'activitats pensada per a aquelles persones que encara no s'atreveixen a distàncies més llargues i també perquè les famílies puguin viure una experiència única i gaudir del cap de setmana.

L'OTSO ChallengeSalou 2023 tindrà afectació vial a la C-31B, l'avinguda Andorra, el passeig Jaume I i la plaça Europa.Amb l'objectiu de minimitzar possibles afectacions viàries aquest proper diumenge, 4 de juny, a rel de la celebració de l'OTSO Challenge Salou, els organitzadors del triatló, juntament amb el Servei Català de Trànsit, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salou, amb més de 40 agents i 120 auxiliars de seguretat, posarà en funcionament un dispositiu especial de trànsit.

tracking