Diari Més

POLÍTICA

Alternativa per Altafulla confirma les dificultats per constituir el nou govern municipal

Donat que Junts demana l'alcaldia d'Altafulla, des d'Alternativa defineixen la situació d'acord com «complicada»

Montse Castellarnau (AA) amb la vara d'alcaldessa d'Altafulla.

Montse Castellarnau, nova alcaldessa d'Altafulla després de prosperar la moció de censuraACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«A Alternativa Altafulla no tenim cap inconvenient en defensar el nostre projecte de poble presentat a les eleccions, des del govern o des de l'oposició», va començar dient la representant de la formació al municipi, Montse Castellarnau.

«Les converses mantingudes fins al moment ens situen en una posició complicada, donat que l'equip representant de Junts ha exigit l'alcaldia d'Altafulla, sense considerar les coincidències programàtiques. Tot i la difícil situació, Alternativa no considera les negociacions tancades», va continuar en un comunicat emès a la premsa.

A la darrera trobada d'Alternativa amb Junts per Altafulla amb Junts per iniciar les negociacions per constituir govern municipal, «l'entesa ha estat present entorn dels quatre grans temes de treball, sobre el projecte de poble que ambdues formacions defensem i que ha obtingut la majoria de vots a les eleccions municipals.La conversa ha voltat entorn de les solucions a la platja i a les inundacions, els grans temes de benestar social i el pla d'accessibilitat», va afegir.

«La línia de treball plantejada per Alternativa permetria arribar a acords amb Junts, construint una posició ferma que resoldria els problemes fonamentals del municipi, atorgant a Junts una especial visibilitat i representativitat institucional», va concloure.

tracking