Diari Més

Oci

Coneix el recorregut de la nova atracció 'Uncharted' de PortAventura

La nova muntanya russa de Far West s'estrenarà el proper 17 de juny, tot i que el dia anterior tindrà lloc la presentació per la premsa

Imatge del recorregut de la nova atracció 'Uncharted' de PortAventura.

Coneix el recorregut de la nova atracció 'Uncharted' de PortAventuraYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova atracció Uncharted: El Enigma de Penitence de PortAventura ha iniciat el compte enrere per la seva inauguració el proper 17 de juny. Tot i que la premsa podrà provar la nova dark ride el dia abans durant la presentació oficial.

Les últimes novetats que hem pogut seguir de la nova muntanya russa és que la part exterior ja compta amb la cara del natiu americà acabada. A les xarxes socials aquest personatge que es troba a les noves muntanyes, que formen el nou skylinede Far West, ha estat batejat amb el nom de bolt the rock.

MÉS INFORMACIÓ

PortAventura comença la instal·lació de la cara del natiu americà a l'exterior de 'Uncharted'

Per Internet es pot veure alguna recreació del recorregut de la nova muntanya russa quepermetrà als visitants endinsar-se en la perillosa recerca d'un dels tresors asteques mai trobats. Aquesta comptarà amb els últims efectes especials del mercat, per tal d'oferir una experiència totalment immersiva als seus visitants. A més, ladark ridecomptarà amb un pre-show replet de sorpreses. Cal tenir en compte que es tracta de la primera muntanya russa del parc de la Costa Daurada que es troba dintre d'un edifici.

El recorregut es farà en tres vagons on caben 12 persones en cadascun i faran un recorregut, que molts cops serà a les fosques. A la pel·lícula d'Uncharted, els exploradors Nathan i Sully busquen un tresor asteca de fa més de 500 anys i que no apareix a cap mapa. Els visitants viuran una aventura apassionant per intentar localitzar-lo.

Uncharted: El Enigma de Penitence estarà preparada per rebre a persones amb diversitat funcional. De fet, hi haurà una sala perquè les persones que no puguin pujar, ja sigui per un impediment de mobilitat o el que sigui, també puguin gaudir de l'experiència.

En total prop de 700 metres d'un vibrant recorregut per una exclusiva muntanya russa dark ride de més de 12 metres d'altura en un espai immersiu únic – de 4.800 metres quadrats i 16 metres d'altura. Aquesta compta amb una inversió de 25 milions d'euros.

MÉS INFORMACIÓ

PortAventura busca tres «valents» per inaugurar la seva nova atracció basada en Uncharted

La cara del natiu americà, batejat com a 'Bolt the rock', ja presideix l'entrada de

Coneix el recorregut de la nova atracció 'Uncharted' de PortAventuraYoutube

tracking