Diari Més

Televisió

Albert Om visitarà Aiguamúrcia per gravar un nou programa de TV3

El Monestir de Santes Creus serà el protagonista del programa 'Una altra història'

Reus serà l'escenari del primer capítol del nou programa de TV3 presentat per Albert Om.

Albert Om comença a gravar un nou programa de TV3 a ReusTV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge, 4 de juny, el nou programa d'Albert Om de TV3,Una altra història,continua les gravacions arreu del territori i farà una parada al monestir de Santes Creus (Aiguamúrcia). TV3 fa una crida a l'audiència de les comarques de Tarragona a portar objectes antics amb història en dos torns, a les 9.30 i a les 15.00.

Aquesta producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio), presentada per Albert Om, es planteja el repte d'explicar la història dels catalans dels últims cent anys a través dels objectes que guarden a casa, com nines, monedes, eines del camp, ràdios i cascos de la guerra, entre d'altres. L'equip del programa està interessat en tota mena d'objectes, ja siguin antics o actuals, de totes les dècades.

El periodista Albert Om serà el conductor del programa, acompanyat per dos historiadors, que faran la tria dels objectes més representatius de la nostra història. Cada capítol, que es farà en un lloc emblemàtic d'una localitat diferent de Catalunya, es planteja com un gran esdeveniment en què els ciutadans podran participar portant els seus objectes i explicant les històries personals que hi ha al darrere.

Per al primer programa, Albert Om es va desplaçar fins a l'Institut Pere Mata de Reus.

tracking