Diari Més

The Tyets enceten els actes de la Festa Major d'estiu de la Selva del Camp

El concert canvia d'ubicació al camp d'esports per poder ampliar l'aforament

Els membres de Tyets Oriol de Ramon i Xavier Coca.

The Tyets enceten els actes de la Festa Major d'estiu de la Selva del CampACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El popular duet musical The Tyets serà l'encarregat d'obrir aquest divendres els actes centrals de la Festa Major del Vot de Sant Andreu de la Selva del Camp. El concert de The Tyets, Siderland i The Perkals es farà al camp d'esports municipal. Aquest nou emplaçament ha permès ampliar l'aforament fins a 4.000 persones.

La venda d'entrades per a les persones empadronades a la Selva del Camp, que poden gaudir-ne per 1 euro, es realitzarà a les oficines de l'Hort d'Iglésies el dijous 1 de juny entre les 17.00 i les 20.00 h, mentre que la resta del públic podrà adquirir-les a les taquilles d'accés del recinte del camp d'esports (carrer de l'Horta) des de les 17.00 h del mateix divendres a un preu de 5 euros.

De la resta del programa de les festes destaca el Correbars del Ball de Gitanes de divendres al vespre, l'arrossada popular que s'oferirà dissabte i l'Homenatge a la Vellesa que es durà a terme diumenge. També diumenge es podrà gaudir de la sortida del seguici festiu al complet pels carrers del nucli antic, a més d'un castell de focs.

tracking