Diari Més

Costa

S'inicia el servei socorrisme a les platges de la Paella i de Baix a Mar de Torredembarra

Enguany s'incorporen banderes per a persones amb daltonisme

El servei

S'inicia el servei socorrisme a les platges de la Paella i de Baix a Mar de TorredembarraAnna F. - Aj. Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les platges de laPaella i de Baix a Mar de Torredembarra compten des d'aquest 1 de juny i fins 30 de setembre deservei de vigilància, salvament i socorrisme. En temporada mitjana, s'afegirà la platja dels Muntanyans i en alta el Canyadell.

La principal novetat d'enguany és que s'ha reordenat el calendari de la temporada de socorrisme amb l'objectiu de disposar d'un horari més efectiu i eficient.

També hi haurà millores en l'àmbit de la inclusió. D'aquesta manera, el servei de socorrisme disposarà de banderes per a persones amb daltonisme, que estan adaptades per facilitar que puguin distingir els colors a través de l'ús de simbologia senzilla. A més, es millorarà la passera adaptada per a millorar la circulació de cadires de rodes i que es troba a la platja de Baix a Mar, per facilitar l'accés a l'espai habilitat per a persones amb diversitat funcional.

En temporada baixa, el servei es prestarà de l'1 al 22 de juny i del 13 al 30 de setembre a les platges de la Paella i Baix a Mar. Hi haurà quatre socorristes i un coordinador de 10.30 a 19 hores.

En temporada mitjana, el servei s'oferirà del 23 al 30 de juny i del 28 d'agost al 10 de setembre a les platges de la Paella, Baix a Mar i Muntanyans. Comptarà amb 12 socorristes i un coordinador de 10.30 a 19.30 hores.

La temporada alta serà de l'1 de juliol al 27 d'agost i es prestarà a les platges de la Paella, Baix a Mar, Muntanyans i Canyadell. Hi haurà 17 socorristes i un coordinador de 10.30 a 20 hores.

Aquesta temporada continua el servei gratuït de bany assistit, amb recollida i tornada a domicili. Es mantindrà l'ampliació d'horaris de l'any passat i el servei es durà a terme del 15 de juny al 15 de setembre, en horari d'11 a 17.30 h. Cal reserva prèvia al telèfon 684 41 22 60 o al web Torredembarra.

El control i coordinació del servei de vigilància i socorrisme el du a terme la Policia Local de Torredembarra que també aporta embarcació pròpia.

D'altra banda, del 3 de juny al 24 de setembre està prohibit passejar o romandre amb animals de companyia a les platges a excepció dels gossos pigall. Aquesta prohibició és per tot l'any als Muntanyans i a la zona de dunes de la platja de la Paella.

tracking