Diari Més

Societat

El Conjunt Monumental de Centcelles acollirà l'activitat 'Els infants romans també van a l'escola?'

Anirà a càrrec del grup de reconstrucció històrica romana Septimani Seniores

Imatge de l'activitat de reconstrucció històrica que es farà aquest diumenge 4 de juny al Conjunt Monumental de Centcelles.

El Conjunt Monumental de Centcelles acollirà l'activitat 'Els infants romans també van a l'escola?'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Conjunt Monumental de Centcelles acollirà aquest diumenge, 4 de juny, l'activitat «Els infants romans, també van a l'escola?». Es tracta d'una proposta que clourà les jornades «Vine al MNAT en família!», organitzada pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i inclosa en el cicle «Fes Cultura, Fes Salut» de l'Ajuntament de Constantí.

L'activitat tindrà lloc a les 10 del matí i anirà a càrrec del grup de reconstrucció històrica romana Septimani Seniores. Durant l'activitat s'explicarà com era l'educació en l'època romana. Hi ha infants que tenien un pedagog a casa, i d'altres que anaven a una escola, però hi havia oficis i ensenyances que les aprenien dels seus pares.

D'altra banda, com cada primer diumenge de mes, el MNAT ofereix jornada de portes obertes a les seves seus, que es poden visitar de manera gratuïta, en horari de 10 a 14 h. Per tant, aquest diumenge 4 de juny hi haurà portes obertes al Conjunt Monumental de Centcelles, a Constantí.

tracking