Diari Més

Policial

Detingudes quatre persones a la Pobla per utilitzar la targeta de crèdit d'una difunta

Els detinguts van realitzar diverses compres per un valor de 4.430 euros

El detingut, amb antecedents per robatoris en interior de vehicles, ha passat aquest dimecres a disposició judicial.

Roba una targeta de crèdit de dins un cotxe i efectua 83 compres per valor de 1.200 eurosPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns, a la Pobla de Mafumet, quatre persones d'entre 20 i 37 anys, com a presumptes autors d'un delicte continuat d'estafa.

La investigació policial es va iniciar quan la filla d'una persona difunta va denunciar que s'havien efectuat càrrecs bancaris a una de les targetes de crèdit que encara tenia activa la difunta.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Reus va fer-se càrrec de la investigació i va efectuar el seguiment de l'activitat delictiva fins a localitzar els autors a la Pobla de Mafumet.

Els estafadors, que es movien per diferents localitats del Camp de Tarragona, van fer compres fraudulentes en establiments de restauració, centres d'estètica, de telefonia mòbil i d'hoteleria, per un valor conjunt de 4.430 euros. A més, en alguns establiments també van deixar sense pagar factures de serveis contractats.

Finalment, el passat dilluns es va localitzar i detenir els quatre estafadors a la Pobla de Mafumet.

La investigació continua oberta per tal d'esbrinar com van aconseguir la targeta i si poden estar implicats en altres estafes similars.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona el 30 de maig.

tracking