Diari Més

Pere Segura (Vila-seca Segura) diu que serà un «govern que escolta i governa per tothom»

Vila-seca Segura va obtenir la majoria absoluta

Pere Segura, ahir, al local de Vila-seca Segura, la seu del partit, on es va celebrar l'assemblea.

Pere Segura és proclamat alcaldable per als pròxims comicis a Vila-secaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-seca Segura governarà els pròxims quatre anys amb majoria absoluta. El plenari el completaran els socialistes, sent la segona força més votada amb tres representants, seguit de Vox, que entrarà per primer cop al consistori amb dos regidors. D'una banda, Vila-seca en Comú té el mateix nombre de representants que l'extrema dreta i, d'altra banda, Decidim Vila-seca va perdre força i s'ha quedat amb un regidor.

El cap de llista de la formació guanyadora, Pere Segura, juntament amb el seu equip, celebrava diumenge la notícia després d'haver obtingut un 46,92% dels vots, percentatge que es tradueix en 13 regidors al Ple municipal i la confiança de 3.913 vila-secans. Segura va dedicar unes paraules després de la victòria, ja que «el resultat electoral no hauria estat possible sense l'esforç, la dedicació i el suport de moltes persones».

Va voler distingir el compromís dels afiliats i els simpatitzants, descrivint-los com «el cor i l'ànima de la nostra formació política» afegint que «la vostra confiança i el vostre compromís han estat la força motriu darrere d'aquesta victòria». D'altra banda, va posar en valor l'esforç dels candidats de la llista, destacant que són «una prova viva dels valors que defensem».

Pel que fa al futur del govern vila-secà, Segura va insistir en el fet que té «un compromís ferm. Serem un govern que escolta i governa per tothom», afegint que «l'èxit en aquestes eleccions és un testimoni del poder col·lectiu, de la capacitat que tenim com a comunitat per unir-nos i treballar junts». Segura va concloure amb unes paraules adreçades a la confiança que els vila-secans han dipositat en la seva candidatura, destacant que «la victòria no és només nostra, és de tothom (...) treballaré incansablement per estar a l'altura de les vostres expectatives».

tracking