Diari Més

Societat

La Fundació 'la Caixa' destinarà 788.880 euros a 28 projectes socials a Tarragona

Aquestes iniciatives permetran atendre més de 7.000 persones en situació de vulnerabilitat

Les Convocatòries de Projectes Socials de la Fundació ”'a Caixa' seleccionen 28 projectes a Tarragona

La Fundació ”la Caixa” destinarà 788.880 euros a 28 projectes socials a TarragonaMargarida Alberich / FLC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Convocatòries de Projectes Socials de la Fundació 'la Caixa' han seleccionat 28 projectes a Tarragona, als quals destinarà 788.880 euros, més del doble que l'any anterior.Aquestes iniciatives permetran atendre més de 7.000 persones en situació de vulnerabilitat.

Onze dels projectes seleccionats es duen a terme al Tarragonès, 7 al Baix Camp, 5 al Baix Ebre, 3 al Baix Penedès, 1 al Montsià i 1 a la Terra Alta. Aquestsestan repartits en sis àmbits d'actuació: lluita contra la pobresa i l'exclusió social, persones amb discapacitat o trastorn mental, inserció sociolaboral, interculturalitat i acció social, gent gran i reptes derivats de l'envelliment, i humanització de la salut.

Nova convocatòria

A partir del 12 de setembre, la Fundació 'la Caixa' obrirà una nova edició de la Convocatòria de Projectes Socials Catalunya, corresponent al 2023. Fins al 5 d'octubre s'hi podran presentar projectes i sol·licitar ajuts de fins a 50.000 euros en la modalitat 1 i de fins a 100.000 euros en la modalitat 2.

En aquesta nova edició, la convocatòria prestarà una atenció especial a la situació actual de crisi econòmica, social, sanitària i energètica, que està provocant un augment del nombre de persones en situació de vulnerabilitat i també un agreujament de les situacions que aquestes persones pateixen.

tracking