Diari Més

Societat

El 64è Homenatge a la Vellesa de Cambrils se celebrarà aquest diumenge

La festa dedicada a les persones grans està organitzada per l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle amb el suport de l'Ajuntament

Imatge d'una edició anterior de l'Homenatge a la Vellesa de Cambrils.

El 64è Homenatge a la Vellesa de Cambrils se celebrarà aquest diumenge 4 de junyAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació d'Antics Alumnes de La Salle ha organitzat una nova edició de l'Homenatge a la Vellesa amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils, que se celebrarà el diumenge 4 de juny al Palau Municipal d'Esports. La festa dedicada a les persones grans se celebra des de l'any 1958 i és un dels actes més tradicionals i emotius dins del programa de la Fira de Cambrils.

En aquesta 64a edició de l'esdeveniment s'han convocat més de 3.000 persones majors de 75 anys, que han rebut una butlleta per apuntar-s'hi. Habitualment la festa reuneix al Pavelló Municipal prop de 800 persones, entre persones homenatjades i acompanyants. Pel que fa a l'organització, es compta amb un centenar de voluntaris que són els que preparen tota la festa i serveixen el dinar als homenatjats.

La festa començarà a partir de les 11.30 hores, a la plaça de l'Ajuntament. Entre el Palau d'Esports i l'Hospital lleuger, hi haurà la benvinguda a les persones homenatjades, el lliurament de flors i la fotografia de record. Seguidament els i les participants podran accedir amb l'acreditació al Palau d'Esports per l'entrada del carrer Via Augusta.

A les 13.15 hores hi haurà els parlaments d'obertura del 64è Homenatge a la Vellesa a càrrec de l'alcalde en funcions, Oliver Klein, i el president de l'Associació d'Antics Alumnes de La Salle, Salvador Olivé. Finalment, a les 13:30 hores s'iniciarà el dinar dels homenatjats. A l'acte també hi assisteixen les autoritats locals i el nou pubillatge 2023.

tracking