Diari Més

L'Ajuntament de Cambrils organitza les Jornades per la Salut de les Dones del 3 al 18 de juny

La iniciativa, impulsada per la regidoria d'Igualtat, és fruit del treball transversal de diferents departaments, entitats i l'hospital lleuger

Presentació de l'esdeveniment.

L'Ajuntament de Cambrils organitza les jornades per la salut de les dones del 3 al 18 de junyCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils organitza, per tercer any consecutiu, les Jornades per la Salut de les Dones, en el marc de la doble commemoració el 28 de maig del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones i el Dia Internacional de la Higiene Menstrual.

Aquestes jornades es duran a terme del 3 al 18 de juny i contemplen diverses activitats, algunes de les quals estan obertes a tota la població i d'altres s'adrecen a les dones de manera específica. El programa complet es pot consultar ahttps://www.cambrils.cat/igualtat.

Les jornades s'impulsen des del Departament de Polítiques d'Igualtat i són el resultat del treball transversal amb els Departaments de Salut Pública, de Cultura, d'Esports, de Promoció Econòmica, i de Benestar Social.

A més, enguany també organitzen activitats l'Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central (ACAF), l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat (referents de Benestar Emocional Comunitari) i l'ASSIR, Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de Reus. Serveis i entitats que estan directament vinculades amb la promoció de la salut comunitària amb perspectiva de gènere.

Aquestes jornades donen resposta a diferents accions contemplades dins del Pla Local de Salut de Cambrils 2021-2025, i l'objectiu principal és aportar coneixement per a la millora de la salut integral de les dones i al mateix temps generar espais de debat i reflexió al voltant de la salut des d'una perspectiva feminista.

En aquest sentit, aquest any hi ha diverses activitats orientades al coneixement i a l'autoconeixement dels cossos de les dones. La regidora d'Igualtat, Ingrid Duch Sanz, ha destacat la importància de l'apropament a diferents barris i zones de la ciutat de les activitats que es duran a terme al llarg d'aquestes jornades.

tracking