Diari Més

Llegeix les 24 cròniques d'anàlisi polític d''El Preescrutini' de Diari Més

Vuit periodistes del Camp de Tarragona han analitzat l'evolució de les campanyes electorals de Tarragona, Reus, Valls, El Vendrell, Torredembarra, Salou, Vila-seca i Cambrils

'El Preescrutini',

Llegeix les 24 cròniques d'anàlisi polític d''El Preescrutini' de Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant tres setmanes periodistes del territori han estat els encarregats, cada divendres fins a la celebració de la votació, d'exposar aquells factors que cal tenir en compte a les localitats més significatives del Camp de Tarragona.

Les campanyes electorals fetes a Tarragona, Reus, Salou, Vila-seca, Cambrils, Valls, El Vendrell i Torredembarra han estat seguides minuciosament pels professionals per tal facilitar al votant una mirada general del futur polític de dits municipis.

L'anàlisi s'ha centrat en fer un repàs de quines formacions estan actualment als consistoris, els resultats dels comicis del 2019, llistes que es presenten, com ha anat l'inici de campanya, les propostes més rellevants, per últim, fer una previsió del que pot passar el proper 28 de maig.

A continuació es poden repassar les anàlisis que s'han publicat durant els tres divendres previs a les votacions de cadascun dels municipis.

Anàlisis

TARRAGONA escrit per Roger Freixa

REUSescrit per Sergi Peralta

VALLSescrit per Judit Castaño

EL VENDRELL escrit per Marc Guitart

VILA-SECAescrit per Shaila Cid

SALOUescrit per Sílvia Jiménez

TORREDEMBARRA escrit per Carles Marquès

CAMBRILSescrit per Cristina Sierra

tracking