Diari Més

Castells

Reus i Valls gaudiran d'actuacions castelleres en aquest cap de setmana electoral

La Diada del Pallol i el Memorial Ramon Barrufet seran els actes amb presència castellera

Imatge d'arxiu de l'últim dia de Misericòrida.

Els Xiquets de Reus volen repetir els castells de 8 per MisericòrdiaXiquets de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En aquest cap de setmana electoral, algunes colles castelleres amenitzaran els dies amb la celebració d'algunes diades que duran les millors construccions humanes.

Les Colles actuaran arreu del país, i, al nostre territori, podrem gaudir d'aquesta impressionant tradició catalana que ens brindarà les millors construccions humanes a Reus i Valls.

El cap de setmana castellerdonarà inicia la nostra demarcació a la capital del Baix Camp. La Plaça EvaristFàbregasgaudirà a partir de les18hde la Diada del Pallol. En aquesta cita hi participaran els Xiquets de Reus i també la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Tarragona.

I, el diumenge, dia de les eleccions, l'activitat castellera es traslladarà a l'Alt Camp, on laPlaçade la Fusta serà l'escenari del Memorial Ramon Barrufet a les12h.

A més, també tindrem actuacions d'altres colles del territori.Concretamentseran a Vilafranca del Penedès on, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Castellers d'Altafulla actuaran a la Plaça Milà i Fontanals a les18hper participaralMemorial Joan Sol.

I, el mateix dissabte, els Minyons de l'Arboç celebren el 13 aniversari de la Jove de Vilafranca.

tracking