Diari Més

Policial

El sistema de geocalització d'un portàtil permet enxampar una lladre a la Pobla de Mafumet

La víctima va activar l'alarma d'un dels dispositius que li havien sostret a Reus, fet que va permetre la detenció dels Mossos quan estava robant en un altre vehicle

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detingut, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 34 anys ha estat detinguda aquest dijous per la tarda a la Pobla de Mafumet després d'haver sostret un portàtil d'alta gamma, un mòbil i d'altres eines de l'interior d'un vehicle aparcat a Reus. La lladre està acusada d'un delicte de robatori a l'interior de vehicle i d'un altre de receptació.

Els Mossos d'Esquadra van rebre un avís a les 17.30 hores per una persona que havia estat víctima d'un robatori a Reus. Algú li hauria sostret el portàtil, un telèfon mòbil i diverses eines del seu vehicle que es trobava aparcat a l'avinguda Sant Bernat Calvó de Reus.

Després de diverses gestions, la víctima va aconseguir geocalitzar un dels dispositius robats, que el situaven a la Pobla de Mafumet.

Una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Tarragona es va dirigir fins al carrer Jacint Verdaguer de la Pobla, on van enxamparin fragantia la lladre quan es trobava a l'interior d'un altre vehicle robant.

Una patrulla de paisà li va demanar a la víctima que activés el sistema d'alarma d'un dels dispositius, el qual va començar a sonar quan la lladre es trobava a l'interior del cotxe. Moment, en que els mossos es van identificar i la van acabar detenint.

La dona va quedar en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida.

tracking