Diari Més

Oci

PortAventura inicia una prova pilot per evitar les llargues cues a les seves atraccions

El sistema Virtual Lane està en fase de testeig a l'Hurakan Condor i permet que l'usuari s'apunti a una cua virtual per accedir directament a la caiguda lliure sense estar-hi físicament

L'Hurakan Condor és la primera atracció de PortAventura en implantar el sistema de cues virtuals, que es troba en fase de proves.

PortAventura inicia una prova pilot per evitar les llargues cues a les seves atraccionsPortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PortAventura ha iniciat una prova pilot a l'atracció Hurakan Condor amb un nou sistema per evitar les llargues cues per pujar a la caiguda lliure de l'àrea de Mèxic. Virtual Lane és una aplicació mòbil, en la que l'usuari es registra i se li dóna una hora per accedir a l'Hurakan Condor sense haver de fer cues. Es tracta d'una cua virtual, sense haver d'esperar al teu torn físicament. Normalment, la franja que donen sol ser d'uns 20 minuts.

D'aquesta manera l'usuari disposa d'una hora concreta per entrar a l'atracció. A partir d'aquesta, el portaventurer disposa d'una franja de 30 minuts per accedir o bé per retardar el seu accés, en cas que no pugui arribar. Així, PortAventura facilita que els seus clients puguin passar l'espera o bé pujant a una altra atracció, menjant o jugant a alguns dels jocs que hi ha pel parc temàtic.

L'usuari s'haurà de dirigir a l'atracció a l'hora indicada y podrà pujar-hi quan acabi el compte enrere activat a l'aplicació. En cas de voler reduir encara més el temps d'espera es pot fer pagant.

De moment, el sistema és gratuït i només funciona a l'atracció Hurakan Condor, la qual sempre té cues molt llargues i no disposa d'accés express. S'espera que en un futur Virtual Lane s'implanti a la resta d'atraccions del parc temàtic de la Costa Daurada.

És probable que el nou sistema acabi sent totalment de pagament o, fins i tot, pugui anar lligada al passi express que té un cost extra a part de l'entrada bàsica.

tracking