Diari Més

Cambrils presenta una nova edició de 'L'Estenedor'

L'Ajuntament ofereix un calendari de 31 activitats amb un total de 538 places entre juny, juliol i agost a un preu subvencionat

Cartell.

Cambrils presenta una nova edició de 'L'Estenedor'CEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa l'Estenedor de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, ofereix enguany 538 places de 31 activitats d'estiu a un preu subvencionat adreçades a joves d'entre 12 i 17 anys. Pel que fa al curs programat de monitor/a de lleure, aquest està adreçat a joves de 18 a 35 anys.

La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que enguany hem augmentat un 12% el nombre de places respecte de l'any passat, la qual cosa vol dir que estem convençuts dels beneficis que aquest programa ofereix als joves de entre 12 i 17 anys. En aquest sentit, ha recalcat que l'objectiu de L'Estenedor és facilitar a les famílies la possibilitat d'un estiu formatiu, lúdic i assequible per als seus joves.

Pel que fa al contingut del programa, s'ha dividit en quatre grans blocs: Educació; Outdoor; Salud i Cultura; i Creatiu. Algunes de les propostes més destacades son: modelatge en 3D i realitat virtual; vine a vogar; aprèn a fer skate; setmana de manga i cultura japonesa; i diferents tallers per aprendre a fer un còmic, per ser un bon DJ, o per fer maquillatge i pentinats.

D'altra banda, algunes de les activitats clàssiques que tenen molta demanda es repeteixen amb algunes variacions, com és el cas de l'aprenentatge de la llengua anglesa, la robòtica, la creació artística, el teatre, la pintura, la salut emocional o les activitats esportives i lúdiques.

Les inscripcions s'iniciaran a partir del 29 de maig. El tràmit es pot fer a través del web www.joventutcambrils.cat, on també s'hi pot consultar la programació completa de l'edició d'enguany.

tracking