Diari Més

Oci

TheGrefg anuncia la data d'inauguració de l'atracció 'Uncharted' de PortAventura

L''streamer' TheGrefg va ser l'encarregat de desvetllar a Twitch la data i el nom complet de la 'dark ride' que es dirà 'Uncharted: El enigma de Penitence'

El creador de continguts TheGrefs mentre participava a l''escape room' de PortAventura sobre 'Uncharted'.

PortAventura anuncia la data d'inauguració de l'atracció basada en 'Uncharted'PortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova atracció de PortAventura basada en la pel·lícula d'Uncharted ja té data d'estrena: serà el proper 17 de juny de 2023. El conegut streamer TheGrefg va ser l'encarregat de desvetllar la data i el nom complet de la novadark ridedel parc temàtic de la Costa Daurada. Aquesta es diràUncharted: El enigma de Penitence,nom relacionat amb l'àrea temàtica del Far West, on es troba situada.

TheGrefg va fer un directe a Twitch ahir per la tarda on PortAventura li havia preparat un escape room on en acabar descobria la data, el 17 de juny. L'únic que es coneixia fins ara és que la gran novetat per aquesta temporada de PortAventura 2023 s'estrenaria a mitjans de juny. Per fi, ja hi ha data i els fans del parc temàtic ja es poden preparar per poder gaudir de la tan esperada muntanya russa.

La setmana passada Diari Més ja va desvetllar que els primers trens havien començat a rodar per l'atracció durant les últimes proves i tests per aconseguir la certificació que permeti obrir al públic la nova dark ride.

De moment, es desconeix com serà l'acte d'inauguració de PortAventura d'Uncharted: El enigma de Penitencei si hi haurà convidats exclusius. Cal recordar que el parc temàtic ha col·laborat amb Auron Play y TheGrefs perquè fossin els encarregats de donar més dades de la novadark ride.

Sorteig

PortAventura ha llençat un sorteig on «cerca tres valents per viure una experiència inolvidable», ser un dels primers a pujar a la seva nova atracció basada en Uncharted. Per participar en el sorteig, has d'accedir a aquest

ENLLAÇ

, omplir el formulari amb les teves dades i superar una espècie de minijocs.

De fet, el parc d'atraccions explica que «a Uncharted tot t'ho has de guanyar. Per això, per poder participar-hi, primer has de superar les proves que t'esperen a dins de la nostra cova misteriosa. Si goses entrar-hi, ets un dels valents que estem buscant!».

Imatge promocional de la nova atracció de

PortAventura anuncia la data d'inauguració de l'atracció basada en 'Uncharted'PortAventura

tracking