Diari Més

Èxit de participació a la tercera edició de la travessa solidària 'TombalaConca'

La pròxima activitat tindrà lloc a Sarral

Alguns dels participants durant la caminata.

Èxit de participació a la tercera edició de la travessa solidària 'Tombalaconca'CEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest passat dissabte 6 de maig un grup de corredors i corredores van participar en la tercera edició de la travessa solidària #tombalaconca.

La tercera edició de la travessa corrent #tombalaconca va ser un èxit de participació. L'avançament de la data va facilitar un clima més idoni per fer la travessa, fet que va provocar que Joan Roig i David Arredondo poguessin completar els 110km amb 2.800m de desnivell del recorregut en 14 h. 15m, rècord de la travessa.

Un grapat de voluntaris i voluntàries van empènyer perquè tot anés segons l'horari previst. Moltes persones curioses van seguir la travessa en directe a través de la xarxa (@travesses.solidaries) i també per les places i carrers de la Conca. Tot per una bona causa, ajudar a les persones que ajuden als que més ho necessiten.

La travessa va acabar al lloc on es va iniciar a les 5 h. del matí, a la Plaça de Sant Francesc on, totes les persones que hi van participar juntament amb les seves famílies van celebrar que l'objectiu s'ha assolit, un cop més. També es va comptar amb la presència de diversos regidors de l'ajuntament de Montblanc.

Propera activitat: Caminada a Sarral

La pròxima sortida de l'entitat es realitzarà a Sarral. Per a inscriure's a la caminada, cal accedir a aquest enllaç.El punt de trobada serà a l'ermita dels Sants Metges a les 8 h. Es pot consultar el recorregut complet aquí.El preu serà de 5 euros pels federats i 11 pels no federats. Totes les inscripcions inclouen l'assegurança pels no federats i la quantitat aportada anirà íntegrament a la causa solidària, que en aquest cas és per Càritas de la Conca de Barberà. Més informació atravessessolidaries.cat.

tracking