Diari Més

L'Arboç acull la I Fira de Salut Comunitària de l'ABS Baix Penedès Interior

Serà el pròxim 9 de maig durant tot el dia al carrer Major i la plaça de la Vila

Cartell de presentació de la fira.

L'Arboç acull la I Fira de Salut Comunitària de l'ABS Baix Penedès InteriorCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròximdimarts9 de maig, l'Arboçacollirà la I Fira de Salut Comunitària, una acció que té com a objectiu posar en relleu tots aquells hàbits diaris que permetenmillorar i mantenir un bon estat de salut.

Aquesta fira, destinada a tota la població de referència de l'ABS Baix Penedès Interior, està organitzada per la Xarxa Santa Tecla amb la col·laboració dels ajuntaments de l'Arboç, de Banyeres del Penedès, de Llorenç del Penedès i de Sant Jaume dels Domenys.

L'objectiu, doncs, és donar valor a les recomanacions que realitza el professional de la salut en atenció primària i acostar aquest nivell del sistema de salut a la ciutadania.

I, per fer-ho, durant tot el dia tindran lloc diferents activitats al carrer Major i voltants, on s'instal·laran tres carpes destinades a l'atenció a l'usuari (on s'ensenyarà com funciona La meva salut); a la promoció d'hàbits saludables i la gestió emocional (amb tallers per a totes les edats sobre higienedental,alimentació saludable, benestar emocional,qualitat del son, beneficis de l'activitat física sobrela salut, entre altres); i a les entitats, on es donaran a conèixer les entitats dels municipis que participen en la fira.

Paral·lelament, tindran lloc altres activitats com caminades, donació de llet materna, xerrades, zumba, sortejos, etc.

tracking