Diari Més

ACTUALITAT

Els alumnes de l'escola Salvador Espriu de Roda de Berà visiten el Centre de dia per a gent gran Marinada

Els escolars van fer una activitat intergeneracional amb les persones majors

Escolars i gent gran van guarnir la terrassa del centre.

Els alumnes de l'escola Salvador Espriu de Roda de Berà visiten el Centre de dia per a gent gran MarinadaCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Coincidint amb el Dia de la Solidaritat Intergeneracional, aquest dissabte 29 d'abril, els alumnes de 3r A i B de l'escola Salvador Espriu de Roda de Berà van visitar de nou el Centre de dia per a gent gran Marinada amb l'objectiu de potenciar les relacions intergeneracionals entre les persones grans i els més menuts.

En aquesta ocasió els infants van preparar amb les persones majors les jardineres i torretes per guarnir la terrassa del centre perquè estigui a punt de cara a l'estiu, que és l'època en què més poden gaudir-la.

No és la primera vegada que els escolars visiten el centre per participar en una activitat intergeneracional. Aquest curs, els alumnes de 3r A i B ja van participar amb usuaris del Centre de dia interactuant i organitzant diferents trobades, Nadales, Carnaval, tallers o el Dia de la Pau.

Jerusalem Torra, gerent de L'Arc Serveis, l'empresa que gestiona el centre de dia, va afirmar que «l'experiència ha estat molt positiva, amb trobades bimensuals que han fet que la gent gran hagi creat una complicitat molt entranyable». Torra va agraïr«a l'equip docent, al centre escolar, África, Àlex i a l'Aida, l'educadora social,entre altres per contagiar el dinamisme en totes les activitats i per crear un pont intergeneracional a Roda de Berà, que suma, cohesiona i facilita el coneixement mutu entre les dues generacions».
tracking