Diari Més

Fira de Música Emergent i Familiar, del 4 al 7 de maig a Vila-seca

Totes les activitats i actes seran gratuïts

Cartell.

Fira de Música Emergent i Familiar, del 4 al 7 de maig a Vila-secaAJ. Vila-seca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La FiM, Fira de música emergent i familiar de Vila-seca, es presenta com la cita, aparador i mercat de la música moderna emergent i els espectacles musicals familiars fets a Catalunya. S'adreça tant al sector professional com al públic amb inquietuds per conèixer l'estat de la creació en aquests àmbits musicals.

Organitzada per l'Ajuntament de Vila-seca, la properaFiM Vila-secase celebrarà del 4 al 7 de maig de 2023. En la nova etapa inaugurada el 2021, la FiM es proposa treballar les bases de la cultura musical del país: la població infantil i jove, els músics emergents, i les propostes innovadores i arriscades.

L'any 2023 la FiM encara una nova edició amb la voluntat de de consolidar el seu espai com a cita professional. La FiM es reivindica novament com aepicentre de l'escena emergent i familiar i com a pol de dinamisme del sector.

Cal recordar que l'edició 2022 va convocar 9.000 persones, 400 professionals i 37 projectes musicals.

El programa complet d'activitats i actes, que seran gratuïts, es pot consultar aquí. La reserva d'entrades es pot fer a través d'aquest enllaç. Més informació a fim.cat.

tracking