Diari Més

Fires

La Canonja celebrarà la primera edició de la Fira del Vi el dissabte 22 d'abril

Encara dins del marc de la Festa de la Municipalitat

Imatge dels primers actes de la primera edició de la Fira del Vi a la Canonja.

La Canonja celebrarà la primera edició de la Fira del Vi el dissabte 22 d'abrilCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 22 d'abril, en el marc de la Festa de la Municipalitat, se celebrarà a la Canonja la primera Fira del Vi. La fira es durà a terme a la rambla 15 d'abril pràcticament al llarg de tot el dia, de les 12 del migdia a dos quarts de 4 de la tarda i de les 5 de la tarda a les 10 de la nit.

A la fira, organitzada per l'Ajuntament i el Celler Pallol, s'hi podran tastar vins de diferents denominacions catalanes com D.O. Montsant, D.O. Terra Alta, D.O. Priorat , D.O. Penedès i D.O. Costers del Segre. I es podrà fer d'una manera festiva acompanyada de música al migdia i al vespre. A la una del migdia hi haurà sessió de Dj amb música remember i s'oferirà una ració de fideuà per dos euros i mig, i a dos quarts de vuit del vespre, música en directe del grup de versions The Walkmans.

El preu de la consumició de vi serà de 2,5 euros, la copa també a 2,5 euros i 10 euros quatre consumicions amb la copa de regal. Hi haurà un espai per menjar amb Foodtruck i el mateix servei de bar de l'edifici Època.

Paella popular i Sarsuela

La Festa de la Municipalitat va començar el 15 d'abril amb els actes més tradicionals, com la cercavila amb el seguici popular, la tronada, la ballada de sardanes i l'aperitiu a la Rambla 15 d'abril. El diumenge, al Poliesportiu Municipal es van reunir més de 400 persones per poder degustar la tradicional paella popular i per la tarda el Teatre Municipal Orfeó Canongíes va omplir de gom a gom per acollir un espectacle de sarsuela amb el grup valencià «Tiempo de Zarzuela».

tracking